Diumenge 24, Roques d'en Vinyals

Abans de començar aquesta crònica, volem desde Pineda donar milions de gràcies a tots els companys ciclistes per fer-nos costat en la proposta del diumenge. De veritat GRACIES a tots en majúscules!!! va ser realment impressionant veure tanta gent amb bici pedalant conjuntament direcció Roques d'en Vinyals.
Les previsions del temps no eren molt bones i la veritat és que la nit abans, al menys a mi, em va costar una mica de dormir pensant en la sortida. Sembla que al final el temps ens va acompanyar, la sorpresa va ser quant a la zona de reunió de Pineda ja hi havia més gent del compte, però si que la sorpresa es va convertir en una alegria sorprenent quan varem arribar a Fustes Esteve i ens varem trobar amb els amics de Palafolls i rodalies. Quina passada, allò va ser una festa de les grans, només faltava la butifarra i uns gots de vi.
Una vegada fetes les primeres impressions, bromes, acudits i riures, comencem a pedalar tots direcció Roques, durant la pedalada, que va discorre a un ritme lent adequat a tot-hom anavem canviant impressions amb els companys, que per fi ens varem conèixer en persona, els que tantes vegades ens hem vist i parlat pels respectius xats dels blogs, realment estavem allà, els amics de Palafolls, els Gineta Bikers, gent de FreeBike i molta més gent que es va afegir a la sortida. Una Festa!!!!
Despres de varies parades, unes per enganxar bé els encrauaments laberintics de la zona i d'altres per algun canvi d'impressions amb algún caçador amb mala llet... que sempre val més dir que si i donar-los la raó, jejeje varem arribar  a la destinació final. Les Roques d'en Vinyals! allà tothom va anar amunt, avall, la gent que portava llanterna o frontal es va atrevir a endinsar-se a les cavernes i d'altres varem passejar per sobre les pedres, varem fer fotos i varem riure molt.
Despres de la visita a les roques, fer una mica d'espeleologia i escalada d'allò més divertit, els de Pineda teniem compromisos i varem haver de marxar rapidament. A les 12:30 teniem la tracicional entrega de premis de final de temporada i un bermut social per ajudar a païr la quantitat de  trofeus que varem arreplegar!!! jejeje.
En fi, que va ser un mati intens i ben aprofitat.
De ben segur que avui, dilluns, tots en els nostres respectius llocs de treball, desde Palafolls, Tordera, Blanes, Pineda, Mataró, Barcelona, etc, etc, etc… encara se'ns envà el cap i tenim moments de desconexió pensant en lo bé que varem passar-ho tots el diumenge. Però ens queden varies coses a la butxaca, una és el record de l'aventura, que això ja no ens ho treu ningú i l'altra és l'il.lusió i les ganes d'afrontar el proper repte vingui d'on vingui.


Desde Pineda, una abraçada a tots! i....
MILIONS DE GRÀCIES!
Enllaços a blogs dels amics que varen venir: GINETA - LUKAS - JESUS - PALAFOLLS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada