Fred de peus i... Felicitats pels Gineta Bikers!

Si senyor, quin dia de fred i neu, pero nosaltres a trepitjar-la com suposo que ha fet avui la majoria de bikers de la zona. Avui era visita obligada Hortsavinya i el Roure centenari si més no és el que ha pensat gairebé tot-hom. Avui el pla d'Hortsavinyà era una concentració de bikers de la comarca que de veritat feia goig de veure, bicis amunt, avall i per tot arreu, de fet, veure aquest paratge amb més de 30 centimetres de neu, era realment impressionant. Nosaltres, despres de passar per l'Erola i fer parada al pla d'Hortsavinyà, per fer-nos passar el fred de peus hem tirat cap el Roure de Santa Maria, a veure per curiositat el desastre que va fer la ventada del passat divendres. Realment una imatge molt depriment, el roure, punt de referència indiscutible de molts de bikers, caminants i excursionistes, és a terra! no queda ni la soca, està literalment partit pel mig, la meitat a sobre la carretera i l'altre meitat al mig del bosc, és una llàstima i avui, encara que era realment difícil d'arribar-hi ens hem engrescat i ens hi hem arribat, amb fred als peus, a les mans i patinant les rodes amb la neu i el glaç però ha valgut la pena. Si més no, per acomiadar-nos del Roure. Com sempre podeu veure unes fotos del que hem fet avui fent click aqui, i si voleu veure el track també podeu clicar aqui.


Canviant de tema, no volem tancar aquesta crònica sense fer referència i felicitar als Gineta Bikers, també hant aconseguit el repte llençat desde Pineda i veure les Roques d'en Vinyals!Moltes Felicitats Gineta Bikers!!! també heu aconseguit de localitzar les Roques d'en Vinyals si senyor!. Si visiteu el seu blog podeu veure una bona selecció de fotografies i una molt bona explicació del que varen veure en aquest paratge màgic! també val a dir que els amics Gineta Bikers, NO han desvelat el secret, mantinguent aixi l'incògnita d'aquest gran paratge per el dia que decidim anar-hi tots junts.
Des d'aquest blog ja confirmarem la data de la sortida cap a les Roques encara que tot apunta a que podrem anar-hi tots plegats el proper dia 24 de Gener, ja confirmarem.
Si voleu veure la cronica dels Gineta Bikers i les seves fotografies de les roques podeu veure-ho aqui.
Vinga moltes felicitats, ànims i seguiu així.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada