Món petit i sortida durilla...

És ben curiós de vegades lo petit que és el món.
Avui, els habituals de Pineda ens hem disposat a realitzar la nostra sortida de rigor, patint una mica pel mal temps que rondava pels voltants del poble, hem començat a pedalar direcció Sant Andreu. Una vegada a dalt, sembla que ja ens ha passat una mica el fred i seguint el programa establert, hem tirat direcció Castellà d'Indies per agafar la pujada que ens porta fins el turó gros. Déu ni do quina pujada, jo personalment patia una mica els excessos del dissabte a la nit... ja anem tinguent una edat i no es pot menjar ni beure tant! en fi, després de varies paradetes pel camí i després de despedir-nos d'un parell de companys que ens han deixat per agafar una altra direcció, hem arribat a dalt i...QUINA SORPRESA!!! sense planejar-ho ni estudiar-ho ni preveure-ho, ens hem trobat amb els amics de Palafolls, Malgrat i Llinars!!! sense voler ens hem juntat una trentena de bikers!!! quin ambient una altra vegada. Tots hem anat direcció al Roure de Santa Maria a veure que tal està, és ben cert que cada vegada en queda menys! allà  hem tornat a rejuntar-nos tots, hem xerrat, hem fet broma i les fotos de rigor. Una vegada feta la xerrada, els companys de Llinars han tirat per avall, els companys de Palafolls han tirat amunt per anar a esmorzar i nosaltres hem continuat direcció Sant Martí per trencar despres direcció l'Esplai.
Passat can Benet Vives, ha estat ben curios, ens hem creuat amb un pastor que portava un remat de més de 400 ovelles, ens ha fet gràcia de veure ja que és una cosa que últimament no es veu gaire!. Despres hem baixat per l'Erola fins Coll de Porc i ja hem encarrilat la bici cap a quatre camins fins a Pineda.
Una sortida més per poder explicar i comentar amb els amics durant la setmana, encara que hem anat tots allà mateix, de ben segur que tots tindrem experiències i emocions ben diferents però al cap d'avall, el que pretenem tots i crec no deixem d'aconseguir-ho, és passar-ho d'allò més bé!

També és important i cal destacar que aquest diumenge, encara que el sol no lluia gaire, teniem d'anar tots amb ulleres especials amb vidres ultraviolats i protecció solar a la pell degut al gran resplandor i desllumbrament que provocava la Bici Nova d'en Joan!!! si senyor!!! per fi va arribar. Després de varios mesos de llarga espera va ser possible d'estrenar la nova GHOST, una màquina impressionant amb algún mecanisme de tracció camuflat  perque en Joan era imparable, era impossible d'avançar-lo, ja podien haver-hi pujades dures, trialeres, fang, pols o aigua, que la maquina no parava d'avançar estrepitosament pels boscos del Montnegre!!!

Vinga Joan! ara a disfrutar-la i a treure-la a pasturar de tant en tant!

Vinga doncs, com sempre diem.... salut i força a les cames!... apa, fins diumenge que ve si Déu vol.


Aquí com sempre teniu els enllaços de la sortida: FOTOS SORTIDA - TRACK

I aquí teniu els enllaços dels blogs amics bikers d'avui: PALAFOLLS - JESUS - LLINARS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada