una mica d'emoció.... amb premi
COMENÇA LA FESTA!

Sense normes, sense horaris, aqui val tot i ara si que podem fer servir la famosa expressió de "més val manya que força", a veure, us explico:

Resulta que exactament en aquestes coordenades teniu enterrat un premi, en aquest cas patrocinat per BIKE 76 i consisteix en un complert lot de productes útils per la pràctica del BTT que és l'esport que més ens agrada a tots plegats. Aquesta recerca del tresor, no és més que un petit joc d'orientació. Per ser el primer, ho hem posat bastant fàcil, és a dir, que el tresor està exactament a les coordenades especificades! si la cosa te èxit, anirem complicant la cosa posant-vos més i més pistes fins arribar al tresor final. La gràcia d'aquest joc, com he dit al principi, és que no depenem d'horaris ni dies ni normes. Això si, el primer que ho trobi, s'ho queda! jejeje, tranquils que n'hi ha per repartir! però afanyeu-vos perque em sembla que he posat masses indicadors i qualsevol ho pot trobar!!!

EN EL CAS DE NO DISPOSAR DE GPS:

Si no teniu GPS, no cal patir, poseu aquestes coordenades al "Google Earth" i us indicarà exactament on està enterrat el tresor, aneu en compte a l'hora d'escriure, heu de respectar espais, comes i punts, de no fer-ho aixi us indicarà un lloc equivocat i us fareu un fart de pedalar per res... això si, haureu de memoritzar el lloc o bé imprimir-vos en un full el mapa i la situació exacta!! un paquet tant petit al mig del bosc, és com "buscar una aguja en un pajar"…

41 39 08.4,2 40 27

MÉS COSES:

A mida que us aneu aproximant a la zona en qüestió, anireu trobant uns senyals petits de color vemell amb les sigles "RT" (recerca del tresor) la qual cosa vol dir que esteu sobre la pista! quan trobeu un d'aquests senyals de cap per avall… ATENCIÓ!! el tresor està en un cercle de menys de dos metres!!!! ja el teniu… només us faltarà treure la pala i començar a gratar!


CONDICIONS:

Només n'hi ha tres:

- Primera, siusplau, a mida que us aneu aproximant a l'enclavament correcte, aneu retirant les pistes dels arbres, cal mantenir els nostres boscos nets.

- Segona, us haureu de fer carrec de l'envoltori del tresor. Al estar enterrat al bosc, esta mol ben empaquetat i cal llençar els plàstics a un contenidor quan arribeu al poble.

- Tercera i última, una vegada trobeu el tresor, si és que el trobeu, jejeje, us heu de fer una foto encara que sigui amb el mobil (si porteu camara millor) i enviar-la via mms al num. 648018566 o bé per mail a vado@cscolor.es per aixi poder publicar els guanyadors d'aquesta primera recerca del tresor.

Vinga doncs!!! ja ho teniu tot per a començar a pedalar amb un objectiu a assolir... creieu-me val la pena de trobar-ho... MOLTA SORT A TOTS.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada