Ha durat poc...


Si si si, ja tenim campió de la primera recerca del tresor! ha estat curt però intens, la propera vegada caldrà posar-ho més complicat.

En Jesús, sense GPS, s'ha conectat a internet i posant les coordenades s'ha fet una lleugera idea d'on era el preuat botí, ha agafat la bici i amb la pala a la motxila s'ha dirigit cap a l'enclavament en qüestió i després de donar un parell de voltes... HA TROBAT EL TRESOR! un complert lot de productes patrocinat per BIKE 76, si senyor, "FELICIDADES JESÚS", ara a disfrutar-lo.

LOT DE PRODUCTES DE LA PRIMERA RECERCA DEL TRESOR

Val a dir que en Jesús s'ha portat com un campió i com un veritable amant de la natura i d'aquest esport, una vegada ha trobat el tresor, ha anat retirant cuidadosament els senyals i s'ha emportat l'envoltori tal i com comentavem en les condicions del joc. També ha inmortalitzat el moment realitzant unes fotografies  i ens les ha enviat, les podreu veure en l'album de picasa que adjuntem.

AGRAÏMENTS

Moltes gràcies a tots pel suport que hem rebut, gràcies a tots els que heu escrit en el blog donant ànims i creant un bon ambient, gràcies a Bike 76 per la seva col.laboració desinteressada, gràcies a tots els que heu sortit a buscar el tresor i a tots els que tenieu intenció d'anar-hi, encara que ja heu fet tard. De veritat, moltes gràcies a tots i una cosa us diré, no serà l'últim repte que us espera! dona gust preparar coses per una gent tant entregada.
Gràcies!

- Aquí podeu descarregar les FOTOGRAFIES que ens ha enviat en Jesús.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada