carretera...

Amb el bon temps ha començat a Pineda la temporada de carretera!!! Aquest diumenge passat, un grup de setze ciclistes de Pineda es varen llençar a la carretera per a cobrir la ruta prevista per aquest dia. Es va començar el recorregut direcció Sant Pol per a pujar fins a Collsacreu, continuar per Sant Celoni i fer una paradeta d'intendència a Breda per a refrescar una mica la gola, agafar forces i continuar amb alegria fins a Coll de Norri, i els més valents pujar fins a Sant Feliu de Buixalleu, tornar per Hostalric i finalment arribar a Pineda pels voltants de les 12:30, Déu ni do, la sortida va marcar al final un total de 92 kilòmetres, que aviat es diu, i una mitja en ruta de 26 km/h, no està pas gens malament per ser de les primeres de la temporada!!!


Accés a les fotografies de carretera de la temporada.


Aquest any val a dir que tenim participació Pinedenca al prestigios Tour de Flandes o com diuen per allà el Ronde Van Vlaanderen, un cúmul de proves d'una duresa extrema! estem parlant de tres circuits de btt i tres circuits de carretera, amb el valor afegit que gran part del recorregut de carretera és adoquinat!!! el circuit es converteix en una plataforma vibratoria impressionant tant per la bici com per el pilot, una prova només per a valents!!!
Desde la redacció del blog de Pineda, volem donar el nostre suport a tots els intrepids que s'han atrevit a inscriure's i desitjar-los molta, molta, molta sort en aquesta gesta!
Ah! i recordar-vos des d'aqui que FEU FOTOS!!!! si no la gent no s'ho creurà!! jejeje
En fi, molta sort i disfruteu força!

Accés a la web del Ronde Van Vlaanderen.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada