rodar i rodar....


Si nois, s'acaba la temporada de BTT i comença la de carretera, gran part de grup de Pineda, amb l'arribada del bon temps deixen reposar una mica les bicis de muntanya i es llençen a la carretera! en fi, però la qüestió que ara ens ocupa, és aquesta última sortida de muntaya!
Aquest diumenge varem realitzar una sortida rodadora, és a dir, 50 kilometres de sortida però més a viat plans, sense gaires pujades ni trialeres dificils. 
Degut al mal estat dels boscos pel temporal d'aquesta setmana, varem decidir assegurar el tret i tirar cap a Tordera passant per Vallmanya, allà varem enganxar el GR i tira que tira fins a Cal Coix. Pel cami de pujada varem trobar de tot. Arbres caiguts, fang, basses super fondes i molts de troços de bosc que la veritat és que feien pena. La qüestió que ens preocupa a tots, és a veure que passarà amb tota aquesta devastació. És cert que se suposa que faran neteja dels camins i pistes principals, però que passarà amb els caminets i corriols que tant ens agraden i tant utilitzem? això de moment és una incògnita però em sembla que si no ho fem nosaltres mateixos mentre anem fent les nostres rutes…. no ho farà ningú més! és una llàstima i un greu perill per aquest estiu, el risc d'incendi s'incrementa en un percentatge molt elevat i només ens faltaria això! en fi, continuem amb la sortida… 
Despres de deixar Cal Coix, varem atravessar la NII i ens varem dirigir per un caminet de sorra cap a un envassament d'aigua amb la seva presa corresponent, degut als aiguats i nevades estaba ple fins dalt, gairebé era necessari obrir comportes per deixar buidar una mica d'aigua.
Seguim rodant i al cap d'una estona varem tenir l'oportunitat de realitzar una bona acció i exercir de bons samaritans, un senyor, no conscient de la profunditat d'una riera que volia atravesar amb el seu cotxe va quedar enganxat amb l'aigua per sobre el capó!!! amb unes cordes, un altre cotxe i apretant una mica, varem aconseguir de treure'l de la trampa, despres de xerrar una mica i preguntar-los cap on anaven els camins i caminets que ens envoltaven varem segir direcció al riu Tordera, per atravessar-lo i anar ja cap a Malgrat i Pineda per finalitzar aquesta última sortida de la temporada btt.

A partir d'aquí, alguns seguirem per muntanya i altres aniran per carretera fins la propera temporada. Però no m'agradaria acabar aquesta crònica sense fer una mica de balanç de la temporada.
Aquest any per mi, i de veritat ho dic, ha estat un dels millors amb diferència, crec que entre tots hem portat el btt a un altra nivell, hem fet que disfrutem de la bicicleta, dels camins i corriols més que mai. Hem creat reptes, ens hem desafiat buscant llocs recondits pels nostres boscos, hem creat recerques del tresor i hem apres a fer blogs a internet i gràcies a això, hem conegut a molta de gent maca, els amics de Palafolls, els Ginetes, la gent de Llinars, la Nena, els Jabalis de St. Cebrià i un munt de gent anònima que ens hem anat trobant en alguna sortida. A tots vosaltres, moltes gràcies per fer d'aquesta temporada la millor!!!
Vinga doncs, i una vegada fet el balanç… que això no dacaigui, que tenim molta feina per endavant molts de reptes i molts kilometres que fer.
Una abraçada a tot-hom i…. força força força a les cames!!!!

Aquí teniu les fotos de la sortida i com no, també el track.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada