XVIII Cabrerès BTT

A les sis del matí, amb les bicis carregades als cotxes, tothom cap al poble de l'Esquirol, a fer la Marxa del Cabrerès. Pel camí, es van trobant més cotxes, però això és poc comparat amb el que ens trobarem a l'arribar allà. Ens fan deixar el cotxe en un parking improvisat en un camp de conreu, a dos quilòmetres de la sortida. A la sortida, ens trobem amb en Jesus Povedano, Jordi Duran, Josep A. Zambrano, Jesus Baeza i més gent que ara no ens ve al cap. Comencem la marxa cap a les vuit del matí, en Jose Luis Martinez i en Joan LLobet, al seu ritme. Als pocs quilometres, es comencen  a trobar embussades de tants ciclistes com hi ha i el mal estat del camí, que provoca que s'hagi de fer peu a terra.
Anem admirant els meravellosos paisatges, tot i que a primera hora la boira no ens deixa apreciar-los com cal. Anem fent quilòmetres, pujades, baixades, basses de fang, (procurem no caure en elles, quan volguem banyar-nos en fang ja anirem a un spa) i així anem avançant fins arribar a l'avituallament, on ens ve el dubte de si fer l'itinerari llarg, tal com teniem previst, o fer el curt vista la duresa de la prova, però no ens deixem vencer per la tentació: RUTA LLARGA!!!!!!!!!
Els paisatges a l'entrada del Parc del Collsacabra, encara més exuberants si cal, fan que no ens arrepentim de la decisió presa, seguim pedalant, travessant rieres, avançant com  podem, amb alguna trialera inclosa i finalment, després de set hores pedalant, ens tornem a trobar a l'Esquirol, amb aquella sensació de satisfacció d'haver fet els deures com cal.
A veure si per l'any que ve engresquem a més gent per anar-hi, els que hi hem anat tenim ganes de repetir. 


Joan Llobet


Unes fotografies...

1 comentari:

  1. Hola! saps quan es farà la Duatló de Pineda de Mar?? Gracies!

    ResponElimina