novetats!!!


Hola nois!!! estem de festa major, el nostre club estrena web nova. Per fi ens hem decidit i hem creat una web més moderna i dinàmica.
En aquesta nova versió, podreu trobar o solicitar tota la informacio que us vingui de gust sobre el nostre club, també podreu descarregar-vos rutes, tracks de curses, altimetries, mapes i també les classificacions de les proves realitzades!
Com a novetat, també hem implantat aquest any a la nostra web el tpv virtual, que ens permet realitzar les inscripcions a les curses des d'internet directament, amb assignació automàtica de dorsals, impressió de comprovants, etc…
També tenim la web enllaçada directament amb el nostre blog, que és on realment tenim el dia a dia de l'actualitat de les nostres activitats.
No volem tancar aquest anunciat sense donar les gràcies a la gent de RENDIUM STUDIOS que són els que passant unes quantes nits sense dormir ens han realitzat aquesta web tan ben parida!
Vinga doncs, sense més coses a dir de moment, no dubteu ni un moment a conectar-vos a la nova finestra del club ciclista pineda a internet.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada