crono...

El passat diumenge 29 d'Agost, varem celebrar per tercer any el ja consolidat Memorial Antoni Rodriguez. Una contrarellotge popular i oberta a tothom que consisteix en la pujada a la Riera de Pineda en el menor temps possible, sembla que no però són quatre kilometres realment intènsos.
Aquest any vàrem ser una quarentena de participants. Varem riure, varem suar i ho varem passar d'allò més bé, alguns amb aquell esperit competitiu i d'altres no tant però de lo que es tractava era de passar-ho d'allò millor i crec que varem aconseguir-ho.
Des d'aquí volem donar-vos les gràcies a tots els que vareu participar i animar als que no vareu poder venir per veure si l'any vinent us entren ganes i podeu participar-hi.
Vinga doncs, ja sabeu que a la nostra web podeu trobar algunes fotografies de la prova i les classificacions finals. (www.ciclismepineda.com)

També deixem aqui algunes fotografies i recordeu que per setembre tenim la Marxa Cicloturista, per octubre tenim la mítica BTT de Pineda i per Novembre la inoblidable Marxa Nocturna!!! 
Us esperem a tots! Salut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada