gràcies per ser-hi...


Un any més hem pogut portar a terme la ja clàssica marxa nocturna Vila de Pineda. Enguany hem celebrat la XIX edició i tot això ha estat possible gràcies a tots vosaltres, gràcies a tots els que any rere any confieu en nosaltres i ens doneu força per a montar proves d'aquest tipus.
Aquest any val a dir que hem tingut algún problema per a cercar els recorreguts degut als temporals que ens vàren afectar a la nostra zona, tot i així sembla que ens n'hem sortit un any més.
Desde l'organització volem donar-vos les gracies a tots i agraïr-vos la vostra manera de fer. Gràcies a tots les coses es varen desenvolupar amb normalitat, no varen haver-hi accidents i tot-hom va poder sopar i disfrutar de les castanyes d'allò millor.
Si una cosa és veritat és que davant la gran afluència de gent que vareu ser aquest any, ens fa plantejar-nos les coses de cara l'any vinent, ens quedem curts d'espai i alguna cosa s'haurà de fer i a més a més l'any que ve és la XX edició... esperem aportar de cara el proper any alguna que altra sorpreseta! vint anys de marxes nocturnes volen dir alguna cosa i evidentment hem d'agrair-vos-ho d'alguna manera.
Vinga doncs, gràcies una vegada més i.... a treballar per les pedalades de la propera temporada!
Salut per a tots!!!


Nota: les fotografies del collage de portada són cedides per Jesus, Lukas i Joan.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada