Primera sortida fora!!!


Aquest any hem decidit de fer unes sortides fora del nostre territori habitual i aixi ho varem fer aquest diumenge. Mitja hora més aviat de l'horari normal varem carregar les bicis als cotxes i aquesta vegada, la destinació era anar a fer una descoberta per la comarca del Gironès.  
Una vegada aparcats els cotxes a la carretera de Sils, comencem a pedalar terra endins sense perdre temps, comencem a notar el fred de la comarca i hem d'escalfar-nos. És ben curios pedalar per zones que no són les habituals, encara que l'entorn no deixa de ser el típic bosc mediterrani, carregat d'alzines, roures, castanyers i pins, és ben diferent. Cada encreuement que passem la sensació d'aventura et recorre de dalt a baix i sempre et preguntes que fem? dreta, esquerra, recte??? l'emoció està servida.
L'objectiu principal de la sortida era la descoberta d'uns estanyols que estan ben amagats per tota la zona i finalitzar la pedalada a l'esglesia de Sant Maurici on també es poden veure les runes d'una antiga fortificació.
Passem per camins, caminets, urbanitzacions i pobles però dels estanyols res de res. El que si que varem trobar és l'esglesia de Sant Maurici, estava tancada però l'exterior molt curios,  amb uns bancs  per fer suposem  celebracions a l'estiu, un monument tipus altar a alguna mare de Déu, que segons com t'ho mires recorda a la verge de Lourdes i unes antigues runes d'alguna fortificació. 
Un detall curiós de la sortida, és que quan varem anar a fer un café a Llagostera, sentat a la terrassa del mateix bar varem veure que hi havia amb uns amics en Joan Llaneras!!! el set vegades campió del món en ciclisme de pista!! el que passa és que varem fer honor a la nostra modèstia i timidesa i varem marxar amb aquella recansa de no haver-nos fet una foto amb ell, que segur que si li proposem accepta encantat però això ja no ho sabrem mai.
En fi, que aquesta nova modalitat de sortides amb bici de muntanya sembla que és bona i a tots ens va agradar, ho varem passar d'allò millor i de ben segur que hi tornarem, de fet, ja tenim el calendari d'aquest any montat.
Vinga, salut per a tothom i aviat podria ser que pogueu veure un resumet de la sortida en video!!!

Salut.

Aquí teniu la relació de fotografies i el trak de la sortida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada