sortida conjunta...

Sortida tranquila, per fer baixar els turrons i les fartaneres d'aquests dies. Aquest dia de Sant Esteve hem quedat amb els nostres amics de Palafolls per fer una sortida nadalenca i tranquila.
Amb unes temperatures a sota zero, hem enfilat Santa Susanna amunt per a començar a enfangar les bicis, sense destinació concreta. Hem fet una petita volta pujant pels cavalls, desviant fins quatre camins i ja de baixada hem separat els grups, uns han anat a esmorzar per a celebrar el nadal i els altres hem decidit anar fins a un Dolmen descobert la passada setmana per un grup d'aventurers de Pineda. Com que no està catalogat a la cartografia de l'institut cartografic, de moment li posarem nom nosaltres i li direm el Dolmen de Ca l'Amant, ja que es trova a les terres de la masia de ca l'Amat. Hem fet quatre fotos i ja hem baixat cap a dinar, avui tots teniem feina, ja sigui per parar taula, preparar els canalons o el que sigui, la qüestió és que ha estat una sortida curta però molt agradable tot i el fred que feia.

Com sempre aquí teniu algunes fotografies de la sortida, i ja de passada per si algú li interessa i aflora l'esperit aventurer, aquí teniu les coordenades del dolmen de ca l'Amat: 2º 38' 50,62'' / 41º 39' 0,199'' aproximadamnet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada