Riells - Santa Fe

Concentració a les 8h. al lloc habitual per carregar les bicis al cotxe i anar fins a Riells. Punt d'inici de la ruta a 480m. amb desti a Sta. Fe del Montseny a 1130m. però per un error de càlcul varem pujar fins al turó de Maçaners a 1230m..
Als primers quilometres ja ens comença a sobrar roba que l'hem d'encabir a les motxilles, el paisatge en principi poblat d'alzines i sureres, a mida que anem prenen alçada apareixen els avets i prop de coll de Te,  una extensa faigeda ens deixa un gruixut coixi de fulles a la pista que ens serveix per fer un petit descans.
Al equivocar-nos en una cruïlla, deixem la pista de coll de Te i pujem fins al turó de Maçaners que no el teniem previst. Fins hi tot, hem de fer un tram montanya a travers, pero la recompensa es que arrivem a Sta. Fe descasats despres d'una suau baixada.
Despres de reposar forces i energies, a mes gaudim del paratge, a l'entorn de l'antic pantà, prenem la ruta de baixada cap a Riells. On ens quedarem a dinar la major part dels ciclistes i a mes ens acompanyen les dones que han vingut a esperar-nos.

Com sempre aqui teniu les fotografies de la sortida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada