terra mullada....


Aquest diumenge la nostra intenció ja era anar fins a Fuirosos i aixi ho hem fet!! encara que el dia, entre el cel encapotat i el canvi d'hora, no pintava gaire bé!!!
Hem enfilat per Sant Andreu per enfilar cap a Can Borra  i a l'alçada de la Font dels Ocells ja ens hem posat l'impermeable perque allò ja no podia aguantar-se, pujem fins l'esplai i despres d'uns breus segons de dubte decidim baixar a Fuirosos passi el que passi. Que maco, quin panorama, aigua per tot arreu, esllavissades, pedres però tot ambientat amb un olor a terra mullada, a bosc humit que de ben segur tots els bikers ja sabeu del que parlo, és indescriptible. 
A baix als llacs hem parat a menjar el bocata, fer la xerrada i decidir cap on anavem a partir d'allà!!! al final, despres d'un parell d'opcions, decidim tirar recte finas arribar al terme municipal de Breda, on despres tot planejant pels laterals de l'autopista i creuant-la varies vegades, hem anat tirant ja cap a casa passant també per la "Zona humida de les Llobateres" on podem veure un centre d'observació d'aus i amfibis, molt interessant. Una vegada hem arribat a Hostalric, hem anat ja direcció  Tordera i hem tornat ja per la NII perque l'hora ja era perillosa per arribar a casa sense inventar excuses… jejeje. 
En fi, una sortida amb aigua i molts kilòmetres però molt agradable i interessant.

Aquí com sempre teniu unes fotos i el track per qui vulgui provar-ho.
Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada