Quan sortim?

La bicicleta de muntanya és un esport molt llaminer i cada vegada més gent s'hi enganxa. Nosaltres podem considerar-nos privilegiats per la zona que estem, disposem d'uns paisatges impressionants i infinitat de camins, caminets i corriols per  a poder disfrutar del nostre esport a les mateixes portes de casa. 
Potser és per això que desde fa uns mesos, un grup de noies de Pineda s'ha decidit a explorar els boscos del montnegre tot practicant esport i gaudint de la natura. El Club Ciclista Pineda, vol donar suport a la iniciativa ajudant en tot lo possible i promocionant aquesta idea convidant a tot-hom que es vulgui afegir a realitzar aquestes sortides d'iniciació i descoberta del Montnegre. Sempre que sigui possible, un ciclista del nostre Club, acompanyarà al grup a fi efecte de mostrar nous camins, explicar tècniques basiques de conducció en  BTT i aprendre a solventar petits problemes mecànics que puguin anar sorgint sobre la marxa (rebentades, canviar cameres, etc…)
Des del Club Ciclista Pineda, volem felicitar aquest grup i animar a tothom que vulgui apuntar-se a venir a les sortides. Fem sortides senzilles, amb varies parades, sense còrrer i amb calma. Es tracta de disfrutar de l'entorn i aprendre a dominar la bicicleta mica en mica.
Aqui podeu veure un petit recull de fotografies i el track de l'última sortida.
Per a més informació si algú s'anima a venir, podeu trucar al 937623237 i us informarem de la propera sortida.

Vinga, ànims i salut per a tots!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada