... a rodar


Ja fa un temps, recordareu que parlavem de la formació d'un grup d'iniciació a la bicicleta de muntanya. Doncs bé, aquest grup segueix en marxa i ja no és tant d'inicicació com parlavem al principi, el grup va agafant experiència, i fondo per a poder afrontar la propera temporada de BTT del Club Ciclista Pineda que començarà el proper mes de Novembre, això si no decidim adelantarla una mica.
El grup avança a una velositat vertiginosa, en Jesús, membre del Club i ara de baixa ciclista per un accident d'aquests de lenta recuperació, s'ha fet càrrec de l'entrenament. S'està combinant un parell de dies entre setmana per agafar fondo i el cap de setmana per trepitjar terreny de muntanya i agafar tècnica de conducció. Haig de dir, i de fet ja pronostico que aquesta propera temporada de BTT pot ser molt bona, s'està creant un grup bastant nombros d'aficionats i sobretot aficionades i ens ho podem passar d'allò millor.
Des d'aquí aprofito per animar a qui vulgui afegir-se, tots aquells que teniu bici o teniu ganes de comprar-ne una però us frena l'idea d'haver d'anar sols o no tenir ningú per disfrutar de les sortides, veniu amb nosaltres!!! us ho passareu molt bé i com més serem milor per a tots.
Vinga doncs, salut per a tot-hom i a veure si ens veiem aviat.

Recull de fotografies de la sortida de dijous passat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada