... ja la tenim


Abans que res, comentar-vos que tenim una noticia d'última hora, els nostres amics del Club Ciclista Riells Viabrea ens han cedit les fotos que varen fer perque també pogueu descarregar-les des d'aquest link.
Moltes gràcies per aquest detall amics!Ja la tenim un altre any i abans de fer balanç, des del Club Ciclista Pineda us volem donar les gràcies a tots per la vostra assistència malgrat el mal temps que varem tenir i contribuir així a fer realitat un any més la nostra marxa cicloturista. Gracies a tots!!!
Aquest any, la veritat és que no les teniem totes, tot pintava com un càstig celestial, i la veritat, no sabem perquè… nosaltres ens hem portat bé, hem passat un estiu espectacular, uns dies assolellats i esplèndids i quan per fi arriba el dia de la marxa…. aigua, fred i mal temps, tots ens preguntavem perquè? que hem fet malament? En fi, sabem que organitzar una cosa aixi porta molt de temps i dedicació i quan al final arriba el gran dia, t'aixeques despres d'una nit sense dormir de nervis pel mal temps i veus que la gent respon amb alegria i il.lusió et dona forces per a tirar endavant un any més i els que calguin. Els ciclistes som gent sana i aquest dia ens vareu demostrar tots que afrontant les coses amb bona cara tot és possible. Gracies una altra vegada.
Ja podeu descarregar les fotos i les classificacions tant d'aquest blog com també de  la nostra web oficial "www.ciclismepineda.com"
Per les fotografies, veureu que tenim dos enllaços diferents degut a la gran quantitat que se'n varen fer. No espereu gran cosa, el mal temps, la foscor i l'absència de flaix varen ser els causants de que no quedessin com ens hagues agradat oferir-vos-les.


Vinga doncs, esperant que hagueu disfrutat un any més només ens resta convidar-vos a tots els que pogueu venir per Novembre a la també XX edició de la nostra marxa nocturna Vila de Pineda.
Fins aviat i salut per a tots!!!


Nota: si algú desitja alguna foto a màxima qualitat, només heu de comunicar-nos el número per mitjà del formulari de contacte de la nostra web i us l'enviem per mail rapidament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada