Gràcies!!!


Aquest passat dissabte dia 5 de novembre, vàrem celebrar la vintena edició de la nostra Marxa Nocturna.
Malgrat les previssions del temps, va ser un èxit total i aclaparador, i és per això que volem donar una vegada més les gràcies a tots els que vàreu assistir-hi, gràcies per venir, gràcies per la paciència que heu tingut, gràcies per esperar quan hi ha algún contratemps o retard i sobretot gràcies per a passar-ho be i fer que els que estem a dintre organitzant també ho passem bé.
Aquest any, ha estat tot un mar de nervis i incerteses. Les previssions del temps no han estat gaire bones durant tota la setmana, això ens ha costat alguna hora de son i improvitzacions d'última hora a fi efecte de que tot pogues sortir lo millor possible malgrat el temps. És per això, que quan arriba el dia, i veus que tothom respon d'allò millor, tothom s'ho passa bé i l'assistència de gent és la mateixa que si fes bon temps, et dona forces per a tirar endavant un, dos, tres i els anys que calguin per a mantenir viva la marxa Nocturna de Pineda.
Una vegada més i ara en majúscules MOLTES GRACIES A TOT-HOM !!!

Aqui podeu veure unes fotografies i per qui vulgui fer-la un altra dia en millors condicions climatològiques, també us penjem el track per descarregar-lo.

Vinga, salut per a tot-hom i fins una altra edició!!!

1 comentari: