Els turrons no són bons...

Aquest diumenge, amb els nostres cosos ressentits i carregats dels exessos d'aquestes festes, la veritat és que no teniem gaires ganes d'anar fins el Corredor, que era  la ruta prevista en el calendari de btt. Per tant, varem decidir d'improvitzar una sortida més suau i tirar fins la Creu de Canet.
Molta feina i esforç per començar a pujar cap a St. Andreu, la veritat és que els turrons i el cava es fan notar. Una vegada a dalt, varem baixar fins Sant Cebrià per despres enfilar cap a la creu pel camí que passa per darrera de l'antic Cortijo. Alguns del grup, varen arribar sense cap problema però d'altres, i m'incloc jo mateix varem tenir veritables dificultats per arrastrar aquests kilos de més que portem a sobre, jejeje…. una vegada a la Creu de Canet, és hora de menjar alguna cosa i seguir amb les ganes, de per tercer any seguit intentar trobar l'antic cami del "salt del rossí" el qual vàrem trobar un any de casualitat i mai més l'hem vist. Despres de realitzar unes voltes i despres dels tipics dubtes de cada any, decidim per a tirar una mica més endavant i per fi… si senyor aquest any hem fet Bingo!!! l'hem trobat.
Comencem la baixada pel Salt del Rossí i la veritat és que en aquests tres anys, les tempestes i els temporals d'aigua, vent i fred han causat estralls, està molt deteriorat i realment la baixada és una aventura i per cert tots ens l'agafem amb moltes ganes de riure i passar-ho bé, que de fet és a lo que anem!!
Vinga, salut per a tots i atenció…. que la setmana vinent tenim la sortida del carrilet!!!

En aquest recull de  fotos podeu veure part d'aquesta aventura!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada