El Carrilet...

Aquest passat diumenge teniem la segona ruta fora el nostre territori. Vàrem anar a fer el carrilet de St. Feliu a Girona.
Amb una puntualitat britànica tothom era al lloc de sortida a les 7:45 del mati i entre carregar bicis, fer la xerrada i felicitar l'any nou als que feia dies que no ens veiem, varem sortir direcció Castell d'Aro. Sobre les 9:00 del mati comencem a pedalar i deunidó quin fred, 2 graus negatius i el sol sense sortir, vàrem haver de fer varies parades tècniques per a recuperar-nos, hi havia moments que no sentiem els dits i no podiem ni canviar de marxa, sort que aquesta ruta és planera i tampoc cal, jejeje…. 
Tot seguint la ruta, varem fer també varies parades per mirar d'encarregar restaurant, ja que això és una part important d'aquestes sortides fora de casa i al final varem aconseguir-ho al tercer intent, parada i encarregar taula per vint i pico a "Can Panedes" on la veritat és que ens varen tractar i varem menjar molt i molt bé.
En ben dinat, amb les panxes plenes, encara ens faltaven uns 12 kilometres fins arribar als cotxes, però la veritat és que la tornada es va fer molt amena i divertida, l'amic "Lukas" va venir més tard amb els seus fills en Ruben i en Pau i a la tornada en Pau ens va alegrar a tots la pedalada només de veure les ganes que hi posava! Si senyor, si no ho deixa serà tot un crak!!!
Vinga, doncs, ara a seguir les pedalades de cada diumenge i anem-nos preparant per la del 19 de febrer… ens toca la ruta dels tres pantans (Pasteral, Susqueda i Sau) i si tot va com ha d'anar, ja cal que ens abriguem bé!

Salut!

Aqui teniu el recull de fotografies de la ruta del Carrilet de St. Feliu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada