fent kilometres....

Ja s'acaba la temporada de btt i aquest diumenge vàrem decidir de fer una de les rodades llàrgues de cada any per aquesta època i hem anat cap a Maçanet. 
Encarrilem la sortida pujant pels cavalls, baixem cap els kiwis i anem cap a Tordera, allà atravessem el mercat dels diumenges i enganxem la pista que ens porta cap a Maçanet!!! a mig cami, observem que al cim del Puig Marí hi ha una construcció que l'any passat no hi era i evidentment i per no estar tota la setmana amb aquell neguit de a veure que era allo que hi havia allà dalt decidim pujar-hi i comprovar-ho amb els nostres propis ulls.
Ara que ho hem vist, ja més tranquils continuem la ruta averiguant nous camins fins sortir a "Cal Coix", parada per deliverar cap on tirem i decidim la via facil degut a l'hora, anem cap el pantà, fent parada obligada a la presa i ja posem direcció Tordera per arribar a Pineda sobre les 12 del migdia. Hora bona per anar a fer una cerveseta i una visita a la concentració de motos que teniem a Pineda aquest cap de setmana.
Aqui teniu una petita selecció de fotos d'aquesta sortida.

Salut i fins la propera!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada