traçant el circuit...

Ja fa unes setmanes que el pes del club surt per carretera seguint fidelment el calendari establert. Un petit grup, varem fer aquest diumenge l'última de muntanya en motiu de traçar i valorar el circuit de la propera marxa btt Vila de Pineda.
L'amic Lukas, ens va ensenyar el recorregut a en Joan i a un servidor, amb la mala pata de que en Joan va fondre les pastilles de fre i a mi em varen passar factura els kilos de més, els gintonics, el canvi horari i algun que altre excés dels dies anteriors a la sortida. Resumint que el pobre Luki va haver d'acabar de marcar el recorregut ell  solet. Ens sap greu. 
En Joan va fer un últim esforç, i sense pastilles de fre va acabar de traçar el de la ruta curta mentre jo amb penes i treballs vaig intentar arribar a casa. La resta del pes de club, varen sortir per carretera, aquest diumenge eren una bona colla i de fet varen enganxar un dia fabulos per sortir per carretera.
Vinga doncs, aqui mateix i també a la web oficial del club, en breu podreu trobar els traks de les rutes de la marxa btt, tant la curta com la llarga per si voleu anar a provar quina us agrada més!!! ja us asseguro pel troç que vaig poder fer, que de ben segur disfrutareu d'allò més, en Lukas cada vegada posa el llistó més alt!!! 


Track ruta XVIII marxa btt Vila de Pineda CURTA   
Track ruta XVIII marxa btt Vila de Pineda LLARGAVinga, a disfrutar de la bici….

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada