Tot i amb alguns punts en contra com la Challenge a Calella i la marxa Terra de l'aigua a Riells varem ser un bon grup els que vam sortir diumenge a fer la ruta prevista en el calendari de carretera. Degut a la Challenge ens vam veure obligats a variar el cami de tornada a causa de la carretera tallada fins a Calella.

Com ja és habitual ens vam reunir en el punt de trobada a les 8:00 del matí, per tirar direcció Hostalric i encarrilar ja direcció St.Celoni per atacar una mica el massis del Montseny. Malgrat un parell de punxades tot va discòrrer d'allò millor, varem rodar tots en grup, un grup multitudinari que de veritat feia goig de veure.

Una vegada a l'alçada de Campins, diguem que els més castigats ja sigui pels kilos de més, els eccessos del cap de setmana els gintonics, el whisky, el bon vi i la manca d'entrenament ens varem quedar a fer un refrigeri mentre que els més maquineros, entrenats i forts del grup, en un acte heroic, vàren gosar anar fins a Sta Fe!!! una "matxacada" de tres parells de c…..! i 120 km de més que tenen al sac.
Si senyor, felicitats a tots sou uns cracks!!!!

Vinga, com sempre aqui us deixo un recull de fotografies de la sortida!!!!

Salut!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada