ja en tenim una altra...

Aquest passat dissabte varem celebrar la XXI marxa nocturna Vila de Pineda!!! va ser un èxit rotund i de part de l'organització volem donar-vos les gracies a tots per la vostra assistencia!!! gracies a vosaltres és possible any rere any poder montar aquesta marxa.
GRACIES A TOTS!!!
Com cada any, pels voltants de quarts de set de la tarda ja hi havia moviment a la plaça de l'ajuntament. D'allà es va donar la sortida per a nar a fer una volta pel poble i despres començar ja a trepitjar muntanya… a la font de Sant Jaume varem fer la separació de les dues marxes, la curta i la llarga. Tot va anar d'allò millor, fora d'alguna punxada i alguna sortida de cadena la marxa va anar rodada. 
La llarga va arribar a la carpa pels voltants de les 22:00 hores on ja estava gairebé a punt el sopar, com cada any a base de botifarra, cansalada, monjetes i torrades. També com ja comença a ser tradició varem sortejar un pernil i per postres castanyada i moscatell a dojo per a tothom. 
També ens agradaria demanar disculpes a la gent que a ultima hora es varen quedar sense monjetes i gairebé sense lloc per a seure. Es una cosa que hem d'anar millorant a mida que anem montant més edicions d'aquesta marxa.
Vinga doncs, una vegada més gracies a tots per a la vostra assistencia, per la vostra paciència i per fer possible aquest aconteixement any rere any.

Aqui podeu veure un petit recull de fotografies del dia.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada